10 jarig jubileum ReisCreaties

27 mei 2024

Een bijzondere jubileumdag voor ReisCreaties

Afgelopen donderdag was het weer tijd voor de halfjaarlijkse ReisCreaties leveranciersdag. Een extra feestelijke dag deze keer, want het 10-jarig jubileum van ReisCreaties werd tegelijkertijd met de aanwezigen gevierd. De plaats van het hoofdkantoor werd eenmalig ingeruild voor een andere plek in Noord-Brabant, namelijk het voormalige wapenarsenaal Het Cachot in Geertruidenberg.

Rondetafelgesprekken met leveranciers

Na een warm welkom en een gezellig weerzien van alle ZRA’s van ReisCreaties en de reisspecialisten van Pelikaan Reisbureaus, startte het eerste deel van het programma met interactieve rondetafelgesprekken. Met een mooie mix aan leveranciers werd de nodige kennis gedeeld en goede vragen gesteld. De aanwezige leveranciers van deze editie waren: UStravel.nl, JetBlue, Bentour, Yaxa Reizen, NTG, Captain Cruise, Belize Tourist Board, I-Parking, Middenoostenreizen.com en Expedia.

10-jarig jubileum

Na het officiële gedeelte was het tijd om het 10-jarig jubileum te vieren. Eerst werd de omgeving van Geertruidenberg en Raamsdonksveer verkend met de Tuk Tuk. Aan deze tour was ook een challenge gekoppeld waarbij alle Tuk Tuks probeerden als winnaar uit de strijd te komen. Bij terugkomst werd er genoten van een heerlijke barbecue en een verkoelend drankje. Daarnaast werden de prijzen uitgereikt van de leveranciersquiz, welke beschikbaar waren gesteld door de aanwezige partners. Vele blije gezichten volgden!

Een informatieve en gezellige dag

Van zowel de ZRA’s, de reisbureaumedewerkers als de partners ontving ReisCreaties veel positieve feedback. Bert Thijssen, Commercieel en Operationeel Directeur van Pelikaan Travel Group: “10 jaar ReisCreaties is natuurlijk een mooie mijlpaal, die we niet zomaar voorbij mochten laten gaan. Leuk om te zien dat het zo’n informatieve, maar bovenal gezellige dag was.”

Over ReisCreaties

ReisCreaties is het ZRA-model met een aantrekkelijk verdienmodel voor jou als ZRA en is onderdeel van de ervaren Pelikaan Travel Group. Met 40 aangesloten zelfstandig reisadviseurs houden we van een gestage groei met een informele sfeer. Wil jij de volgende keer ook als ZRA bij de leveranciersbijeenkomst zijn? Check dan reiscreaties.nl.

Bekijk nieuwsoverzicht