Holland America Line Pelikaan Vakantiebeurs

13 oktober 2023

Deelnemer uitgelicht: Holland America Line

5 redenen om te cruisen

Voor wie altijd al eens een cruise heeft willen maken, maar toch nog twijfelt, heeft cruisemaatschappij Holland America Line 5 redenen op een rijtje gezet waarom het juist nu een mooi moment is om dan eindelijk de cruisevakantie van je dromen te maken!

1. Meerdere bestemmingen zien tijdens één reis

Er zijn meer dan genoeg schitterende bestemmingen op de wereld om naar toe te reizen, maar het bijzondere aan een cruisevakantie is dat je naar meerdere plekken gaat waar je normaal niet zo snel of makkelijk komt. Vaar comfortabel vanuit Nederland naar de Noorse Fjorden, de Oostzee, IJsland of het Verenigd Koninkrijk. Liever een bestemming verder weg. Holland America Line volgt het goede weer en vaart naar alle 7 continenten met onder andere ontspannende Caribbean cruises, prachtige ontdekkingsreizen in Alaska of culturele onderdompelingen in Azië.

2. Service met een glimlach

Je stapt aan boord, pakt maar één keer je koffer uit en de reis kan beginnen. Laat het aan het vakkundige en vriendelijke personeel van Holland America Line over om er alles aan te doen om je een fijne cruise-ervaring te geven. De hut wordt twee keer per dag schoongemaakt, en waar je ook op het schip bent, je wordt altijd met een glimlach verwelkomd. Met bijna één personeelslid per twee passagiers staat er altijd iemand voor je klaar om je favoriete drankje te maken of om de dagelijkse suggesties op het menu toe te lichten. Ook fijn: waar ter wereld je ook vaart, er is altijd minimaal één Nederlandssprekend personeelslid aanwezig bij de receptie om je te assisteren in het Nederlands. Ook menukaarten en dagprogramma’s zijn altijd in het Nederlands verkrijgbaar.

3. Je verveelt je geen moment aan boord

Aan boord hoef je je niet te vervelen. Elke dag kun je weer iets nieuws beleven. Proef je een weg door het schip met de verschillende dineropties. Van een uitstekende Main Dining Room met a-la-carte ontbijt, lunch en diner of een breed scala aan opties in de Lido Market, het buffet-style restaurant met verschillende thema stations. Uiteraard zijn deze opties gewoon inclusief. Met de verschillende specialiteitenrestaurants maken de smaakpapillen net zo’n mooie reis als jijzelf. Waag je in de avond op Music Walk, voor onvergetelijke optredens met artiesten van wereldklasse. Van voortreffelijke kamermuziek bij Lincoln Center Stage tot klassieke rock hits bij Rolling Stone Rock Room en meezing hits bij Billboard Onboard tot de voetjes van de vloer tot laat in de avond bij B.B. King’s Blues Club. Op ieder cruiseschip vindt je diverse bars en lounges, zwembaden, jacuzzi’s, sportruimtes, een luxe spa en een casino. Kom tot rust tijdens een ontspannen massage, leer iets nieuws bij een boeiende lezing of geniet van de gezelligheid tijdens een wijnproeverij.

Holland America Line

4. Cruisen is voor alle leeftijden

Een cruisevakantie is allang niet enkel voor mensen op latere leeftijd. In werkelijkheid zie je dat mensen van alle leeftijden het fantastisch vinden om op cruise te gaan. Logisch ook, want een cruise biedt genoeg leuks voor jong en oud. Kijk maar eens naar de activiteiten die je bij Holland America Line kunt doen: zo kun je paardrijden op het strand op de Caraïben, kajakken door de prachtige Noorse fjorden of op avontuurlijke wandeltochten gaan in Nieuw-Zeeland.

5. Heel veel al direct inclusief

Vervoer, accommodatie – van comfortabele binnenhut tot luxe suite, eten (inclusief roomservice) én entertainment zijn allemaal inbegrepen. Voor een cruise geldt hetzelfde als voor iedere andere vakantie: je kunt het zo duur maken als je zelf wil. Je boekt een cruise op basis van volpension. Je kunt ervoor kiezen de cruise uit te breiden met het Have it ALL-pakket. Zo heb je direct de 4 meest gewilde extra’s inclusief: drankjes, wifi, excursie(s) en specialiteitendiner(s). Met één boeking is de hele vakantie geregeld. Het enige dat je hoeft te doen, is je laten meevoeren naar de mooiste bestemmingen en onderweg genieten van de ontspanning, gezelligheid en entertainment aan boord.

Daarom een cruise met Holland America Line

Holland America Line is dé cruisemaatschappij voor ontdekkingsreizigers, fijnproevers en muziekliefhebbers die deze passies wereldwijd willen ervaren, op schepen die van alle gemakken zijn voorzien, gevuld met unieke belevenissen en blijvende herinneringen. De rederij is niet voor niets een van de meest gevestigde namen ter wereld als het gaat om cruisevakanties. De maatschappij biedt comfortabele en verrijkende cruises met talloze activiteiten en bekroonde service. Je kunt op cruise naar Noord-Europa, de Middellandse Zee, de Caraïben, Alaska en meer.

Enthousiast geworden? Dat snappen wij! Wij helpen je graag met het samenstellen van je droomcruisevakantie!

logo holland america line

Bekijk nieuwsoverzicht