pelikaan-travel-group-vakantiebeurs

3 oktober 2023

Pelikaan Travel Group Vakantiebeurs op naar de 9e editie

Op zondag 10 december vindt in het Rat Verlegh Stadion te Breda de 9e editie van de Pelikaan Travel Group Vakantiebeurs plaats. Hét evenement uit de regio is er voor iedere reisliefhebber die geïnformeerd, geïnspireerd en geadviseerd wil worden. Kortom: de bezoeker kan de wereld ontdekken in één dag. Daarnaast maken zij kans op leuke prijzen, die door diverse deelnemende partners ter beschikking worden gesteld.

Dezelfde beurs onder een andere naam

Voorheen werd deze beurs georganiseerd door Pelikaan Reisbureaus en Reisburo Relik & van Hooft onder de naam Vakantiebeurs Breda, maar bij deze 9e editie ligt de organisatie bij moederbedrijf Pelikaan Travel Group. De beurs krijgt een nieuw jasje en een modernere stijl. Bert Thijssen, Commercieel en Operationeel directeur van Pelikaan Travel Group: ‘’We zijn blij dat de Pelikaan Vakantiebeurs na een aantal jaar afwezigheid weer doorgaat. We willen de traditie in ere houden en zijn daarom ook erg trots dat tot nu toe 28 gerenommeerde partners (rederijen, touroperators, verkeersbureaus red.) zich hebben aangemeld om de reisliefhebbers te inspireren tijdens de beurs. Dit doen ze niet alleen met hun aanwezigheid, maar ook via diverse presentaties.’’

Heeft u zich al aangemeld?

Onze reisspecialisten en die van onze partners staan te popelen om iedereen te mogen begroeten op de Pelikaan Travel Group Vakantiebeurs. Wilt u ook geïnspireerd worden over uw droomvakantiebestemming? Breng dan een bezoek aan de gratis Vakantiebeurs op 10 december. Hopelijk tot dan!

Bekijk nieuwsoverzicht