20 oktober 2023

Deelnemer uitgelicht: Aruba

Aruba, een paradijs voor culinaire fijnproevers

Wist je dat Aruba naast schitterende, bekroonde stranden ook een veelzijdig culinair landschap heeft met veel fine dining restaurants, waaronder 9 chefs table restaurants? Op het One happy island eet je de sterren van de hemel. Wij tippen drie niet te missen chefs table restaurants voor een exclusieve gastronomische ontdekkingsreis in paradijselijke sferen.

Infini

Urvin Croes is een van de bekendste topchefs op Aruba en bestiert een van de beste chefs table restaurants, Infini, waar elke avond 12 gasten van traditionele gerechten in een modern, verfijnd jasje met veelal lokaal geproduceerde ingrediënten genieten.

Culinair Aruba

Koal

Koal is gehuisvest in een schitterend monumentaal pand en wordt gerund door twee jonge, getalenteerde topchefs. Hier genieten per avond 16 gasten in een ongedwongen omgeving van verfijnde gerechten doorspekt met Caribische, Mediterrane en Europese smaken.

koal_aruba

Ever

Ever is vernoemd naar chef-kok en eigenaar Ever de Peña. Het restaurant biedt naar eigen zeggen een ‘freestyle’ dineerervaring waarbij de nadruk op vis, zeevruchten, vleesgerechten en desserts ligt. Bij Ever krijgen per avond 14 gasten de kans om van een verrassend meergangenmenu te genieten.

ever restaurant aruba

Kijk voor meer inspiratie en informatie over Aruba op aruba.com of bezoek onze stand tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs.

logo Aruba

 

Bekijk nieuwsoverzicht