22 februari 2024

Cheque overhandiging voor De Vakantiebank

Pelikaan Travel Group en haar klanten hebben samen een mooi bedrag van 2200 euro opgehaald met de doneeractie voor stichting De Vakantiebank.

John Goverde, Directeur/eigenaar van Pelikaan Travel Group reikte de cheque uit: ‘’De Vakantiebank doet onwijs belangrijk en nobel werk en past goed bij ons als bedrijf. Als je hoort wat voor fantastische vakanties in Nederland en het buitenland De Vakantiebank organiseert voor gezinnen die dit zelf  helaas niet kunnen betalen, en waarbij De Vakantiebank letterlijk alles regelt kun je daar alleen maar respect voor hebben. Dit bedrag is weer een duwtje in de rug voor het belangrijke werk wat De Vakantiebank doet. Dankzij hun werk kunnen kinderen net als de andere klasgenootjes na de vakantie op school vertellen dat ze op vakantie zijn geweest’’.

Pim Loeff van stichting De Vakantiebank nam net als de voorgaande doneeractie in 2022 de cheque in ontvangst: ‘’Fijn dat Pelikaan Travel Group ons weer wil ondersteunen. Wij hebben ambitieuze groeiplannen om voor nog meer kinderen een zorgeloze vakantieweek te organiseren. Er komen helaas nog steeds veel gezinnen hiervoor in aanmerking. Met deze donatie kunnen we sowieso weer tientallen gezinnen blij maken met een onvergetelijke vakantieweek in Nederland’’.

Stichting De Vakantiebank

Gedurende de maand december doneerden klanten van Pelikaan Travel Group automatisch een bedrag aan De vakantiebank met hun boeking. De Vakantiebank regelt onbezorgde vakanties voor kinderen uit een arm gezin waarvoor vakantie helaas niet vanzelfsprekend is. Er zijn op dit moment 380.000 gezinnen in Nederland die in armoede leven.

 

Bekijk nieuwsoverzicht