16 januari 2020

Colinda Scholtz (ReisCreaties) is beste ZRA van Gelderland

Yes! Colinda Scholtz mag zich beste ZRA van Gelderland noemen. Zij wist de jury te overtuigen en dus gaat ze naar huis met de winst van deze mooie provinciale titel.

Vakantiebeurs Vakdag, 15 januari 2020 – Het is nog even nagels bijten, want in 2018 eindigde Colinda op nummer 2 in de race naar titel beste ZRA van Gelderland. Dit jaar ging zij voor niets minder dan de winst. Zou het nu dan toch… ? Eindelijk was daar het verlossende woord: Colinda wint!

Alleen de besten van het land

Samen met elf collega ZRA’s behoort zij tot de beste zelfstandig reisadviseurs van het land. Om te kunnen winnen, moesten de ZRA’s verschillende opdrachten uitvoeren. Dit varieerde van het schrijven van een marketingplan tot aan het opnemen van een vlog.

Colinda reageert: “Het voelt super om dit jaar te mogen zeggen dat ik de beste persoonlijk reisadviseur van Gelderland ben. Een prijs niet alleen voor mezelf, maar ook voor alle klanten die mij de afgelopen jaren het vertrouwen hebben gegeven hun vakantie in mijn handen te leggen.”

Renata en Denise zijn de drijvende kracht achter ReisCreaties; zij juichten Colinda al die tijd langs de zijlijn toe. “Wij zijn natuurlijk apetrots op al onze ZRA’s, maar vandaag in het bijzonder op Colinda.”

Namens Pelikaan Travel Group feliciteren wij alle winnende ZRA’s!

ReisCreaties wéér in de prijzen

Colinda is niet de eerste ZRA die met de ReisCreaties formule in de prijzen valt. Ellen Verwegen eindigde op nummer 3 toen de verkiezingen nog landelijk waren. In het opeenvolgende jaar ging Hetty Geensen er met de titel Beste ZRA van Zeeland 2018 vandoor. Hoe dat ging, lees je hier.

Als kersverse provinciewinnaar zegt Colinda het volgende over de toekomst: “Op naar een mooi jaar waarin ik het vertrouwen en uiteraard de titel meer dan waard wil maken.”

Samen met de andere elf bekroonde ZRA’s, mag Colinda in maart mee op de winnaarsreis naar Indonesië, mogelijk gemaakt door de Jong Intra Vakanties, Singapore Airlines en Wonderful Indonesia. Namens het hele team van Pelikaan Travel Group wensen wij iedereen onwijs veel plezier!

Bekijk nieuwsoverzicht