Buro Scanbrit

20 oktober 2023

Deelnemer uitgelicht: Buro Scanbrit

Buro Scanbrit is dé vakantiespecialist naar Noordwest-Europa

Wij hebben een passie voor reizen door Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, IJsland, Engeland, Schotland, Wales, Kanaaleilanden en Ierland. Onze reisspecialisten kennen al onze bestemmingen uit eigen ervaring. Daarom maken wij van iedere vakantie een onvergetelijke ervaring. En dat doen we al meer dan vijftig jaar.

Onze bijzondere bestemmingen

Tijdens jouw vakantie ontdek je bijzondere landschappen; van de heuvels en kasteeltjes in Ierland en Groot-Brittannië tot aan diepe fjorden en meren in Scandinavië. Ben je op zoek naar eindeloos veel watervallen? Dan is IJsland een aanrader. Op al onze bestemmingen heb je zeeën van ruimte, ervaar je volledige vrijheid en geniet je van de prachtige natuur in alle rust of tijdens een avontuurlijke activiteit. Of je nu met het gezin of met z’n tweetjes op vakantie gaat, een reis naar één van onze bestemmingen voert door de mooiste natuurgebieden ter wereld.

Daarom ga je op reis met Buro Scanbrit

De liefde voor onze bestemmingen komt voort uit gedegen kennis. Meter voor meter verkennen we onze reislocaties, we praten met de lokale aanbieders. Dat doen we al sinds 1967. Je gaat dus op vakantie met de echte reisspecialist op Scandinavië, IJsland, Groot-Brittannië en Ierland. Bij ons kan je vertrouwen op kwaliteit, een persoonlijk advies en zorgeloos boeken.

Meer weten?

Bezoek ons bij onze stand op de Pelikaan Vakantiebeurs en onze reisspecialisten van Buro Scanbrit vertellen je alles over onze vakanties naar Noordwest-Europa!

Buro Scanbrit logo

Bekijk nieuwsoverzicht