Jamaica Pelikaan Vakantiebeurs

26 oktober 2023

Deelnemer uitgelicht: Jamaica

Verrassend Jamaica, zo divers en relaxt!

Jamaica is bijzonder, is divers en het waard om verkend te worden. Het tropische landschap dient als decor voor de cultuur van alledag in vele kleurrijke dorpen met groenten- en fruitmarkten. Uit openstaande ramen en voorbij rijdende auto’s klinkt de reggae muziek. De Afrikaanse en Britse voetdruk is overal terug te vinden in plantagehuizen, musea, sport, hotels, “street-food” en vele culturele festivals.

Naast de geweldige stranden en azuurblauwe Caraïbische zee heeft Jamaica meer dan 175 attracties. Ga er vooral op uit en ontdek! Bezoek idyllische baaien, beklim watervallen, vaar op een bamboe vlot, roetsj met een bobslee door de heuvels, beklim de Blue Mountains, kook met locals, zip langs de boomtoppen en bezoek het Bob Marley Museum.

Bijzondere tip!

Het bootje vaart snel naar het stipje aan de horizon. Je hebt geluk want er zwemmen dolfijnen voor de boot uit. Niet veel later hoor je de reggae-muziek en ben je bij Pelican Bar, midden op zee te genieten van het lokale biertje “Red Stripe”. Yah man, de “Sun is Shining, the Weather is Sweet”

Je komt toch naar onze stand en de Jamaica presentatie tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs?

jamaica pelikaan vakantiebeurs

Bekijk nieuwsoverzicht