MSC Cruises

23 oktober 2023

Deelnemer uitgelicht: MSC Cruises

MSC Cruises heeft alles om uw vakantie onvergetelijk te maken. Wanneer u op zoek bent naar een weekcruise, een mini-cruise, een trans-Atlantische cruise of wellicht een cruise rondom de wereld. Bent u op zoek naar activiteiten voor het hele gezin of wilt u liever tijd voor uzelf, bij MSC Cruises is alles mogelijk. Wij willen niet alleen dat u de wereld ziet, wij willen dat u de wereld ziet in stijl. Wat u ook belangrijk vindt aan een vakantie, wij hebben het geregeld.

Onze liefde voor de zee gaat vele generaties terug en we willen deze passie graag doorgeven aan toekomstige generaties. Daarom zetten we ons in om van elk van onze cruises een ontdekkingsreis met onvergetelijke emoties te maken voor elke gast. We bieden een verrijkende, meeslepende en veilige cruise-ervaring, waar u kunt genieten van internationaal dineren, entertainment van wereldklasse, bekroonde familieprogramma’s en de nieuwste gebruiksvriendelijke technologie aan boord met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Onze schepen varen het hele jaar door in de Middellandse Zee en het Caribisch Gebied, Noord-Amerika en Noord-Europa waaronder vertrekken vanuit Rotterdam. Onze seizoensroutes omvatten Zuid-Amerika, Zuid-Afrika, Azië, Dubai, Abu Dhabi en Qatar.

Bezoek onze stand tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs voor meer informatie en inspiratie en boek uw droomvakantie met MSC Cruises!

MSC Cruises logo

Bekijk nieuwsoverzicht