19 december 2019

Het jaar 2019: een persoonlijke terugblik

“2019 was een periode boordevol spraakmakende ontwikkelingen in de reisbranche. Tevens mocht ik vieren dat ik inmiddels 25 jaar aan het roer sta van een prachtig bedrijf. Dit unicum heeft gezorgd voor een bewogen jaar.

Vanuit de passie die ik heb, wil ik graag de momenten die bij mij persoonlijk de meeste indruk achter hebben gelaten met jullie delen. Nog belangrijker: ik wil iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd. Want als er iets is wat voor mij de rode draad vormt in dit verhaal, dan is het wel saamhorigheid. Laten we ook in 2020 die verbinding blijven leggen. Samen op naar een succesvol en natuurlijk een reislustig 2020.

Ik wens jullie allemaal fijne dagen.”

Lees hier het hele artikel van John op zijn LinkedIn profiel.

Bekijk nieuwsoverzicht