10 januari 2018

Hetty Geensen (Reiscreaties) is beste ZRA van Zeeland!

Dinsdag 9 januari 2018, 17:30 uur, het uur van de waarheid. De bekendmaking van de winnaars van de provinciale verkiezingen voor Beste Zelfstandig Reis Adviseur 2018…

“Ben je zenuwachtig?”, vroegen Hetty’s collega’s van ReisCreaties. Nee, dat was ze totaal niet. De laatste juryronde liep naar eigen zeggen namelijk niet helemaal lekker. De jury stelde veel vragen over 3 cijfers achter de komma en daar houdt Hetty zich doorgaans heel eerlijk gezegd totaal niet mee bezig. “Ik heb een geweldige accountant, die volgens mij in zijn slaap nog over worteltrekken en procenten droomt!”

Ze schrok zich dan ook kapot ze haar naam hoorde als provinciaal winnaar. “Ik zei van ongeloof ook nog wat ondamesachtige dingen.”

De droom werd dus echt werkelijkheid! Hetty Geensen wint met haar ReisCreaties formule de titel “Beste ZRA van Zeeland 2018”. In de trein terug ontplofte haar telefoon van de lieve appjes en berichtjes. En na een dag staren naar haar oorkonde, is het voor Hetty na het winnen van haar titel nu gewoon weer business as usual: voor iedereen een supervakantie organiseren!

OVER WINNARES HETTY
Aan een levendig plein in een gezellig pand middenin het centrum van Vlissingen, vinden we Hetty’s ReisCreaties. Dit is tevens de standplaats van haar eigen taxibedrijf Budget Travel Taxi, waar ze luchthavenvervoer regelt voor haar eigen klanten en klanten die elders reizen hebben geboekt. En dat loopt als een trein!

Hetty Geensen zit sinds 1 mei 2015 bij ReisCreaties. Hiervoor werkte zij bij Pelikaan Reizen in Vlissingen, maar dat filiaal sloot en Hetty’s verlangen naar ondernemen groeide. De kans deed zich voor en ze greep ‘m. Op haar 50e besloot ze voor zichzelf te beginnen, met nog geen idee hoe succesvol haar formule uiteindelijk zou gaan worden. En nu zijn we hier; in 2018 mag zij zich Beste Zelfstandig Reis Adviseur van Zeeland noemen. Een fantastische prestatie! We gingen in gesprek met de kersverse ReisCreaties winnares.

Vertel, Hetty: wanneer begon het verkiezingsavontuur?
“Poeh daar moet ik alweer over nadenken. We zijn van de zomer al begonnen, halverwege 2017 dus. Je moest jezelf ervoor aanmelden en in de eerste instantie had ik er niet eens zoveel van verwacht.”

Maar toch haalde je ronde na ronde!
“Ja! In totaal waren er vier rondes. De eerste ronde moest ik een offerte opstellen en algemene vragen beantwoorden, de tweede ronde ging over de marketingmix en kwamen er tevens vragenformulieren aan bod, de derde ronde gingen we naar Duitsland om o.a. te vloggen in Europapark en tijdens de vierde ronde werd ik aan de tand gevoeld door de jury in Hilversum. Er vielen natuurlijk telkens mensen af, maar ik bleef over.”

Wat voor commentaren kreeg je van de jury?
“Per ronde krijg je als kandidaat een rapport met wat er goed gaat, maar er wordt ook zeker aandacht geschonken aan verbeterpunten. Het is dus écht leerzaam, ze denken mee om je verder te helpen. Ik sprong er bijvoorbeeld uit omdat ik kort, krachtig en to the point ben.”

En je won! Hoe nu verder?
Het certificaat staat al te pronken bij mij op de balie. Ik laat nieuwe visitekaartjes drukken, mijn e-mailhandtekening is aangepast en ik verwacht dat mensen straks ook bij me langskomen voor reizen naar Zuid-Afrika. De winnaars van de verkiezing mogen eind deze maand namelijk mee om in 10 dagen tijd het fantastische land te gaan bezoeken!

REISADVISEUR WORDEN BIJ REISCREATIES?
Wil jij ook werken voor ReisCreaties en net als Hetty misschien wel de volgende provinciale winnaar worden? Kijk dan snel op www.werkenvoorreiscreaties.nl of mail naar renata.desimone@reiscreaties.nl

Bekijk nieuwsoverzicht