17 december 2020

Pelikaan Reisbureau Zevenbergen is verhuisd

Leuk nieuws! Afgelopen maandag heeft Pelikaan Reisbureau Zevenbergen hun intrek genomen op de nieuwe locatie aan de Prins Hendrikstraat 10 in Zevenbergen. Voor de Zevenbergenaren onder ons beter bekend als ‘Het Kasteeltje’. Helaas heeft het reisbureau ook meteen de deuren moeten sluiten, als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen. Maar dat heeft hen er niet van weerhouden om de opening aan de klant voorbij te laten gaan.

Met een welkomstfilmpje heten Angelique en Gladys de klant van harte welkom met een rondleiding. Daarnaast hangt er een leuke openingsactie aan. Klanten kunnen kans maken op een kofferset ter waarde van €169,- als zij het juiste aantal koffers goed weten te raden, die te zien zijn in onderstaand filmpje. Reageren kan op de Facebookpost of door een mail te sturen naar: zevenbergen@pelikaanreisbureaus.nl

Niet geopend, wel bereikbaar

Helaas zijn alle reisbureaus van Pelikaan Travel Group tijdelijk gesloten vanwege de nieuwe maatregelen. Uiteraard zijn ze zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar voor de klant, van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Hopelijk kunnen alle reisbureaus van Pelikaan na 19 januari 2021 weer hun klanten verwelkomen!

Bekijk nieuwsoverzicht