5 september 2019

Pelikaan Reizen wordt Pelikaan Travel Group

Zevenbergen – Pelikaan Reizen heeft per 1 september al haar merken ondergebracht in de Pelikaan Travel Group. Dat maakt directeur van het familiebedrijf, John Goverde, bekend.

Als reden voor het opzetten van Pelikaan Travel Group en het afstand nemen van de naam Pelikaan Reizen, noemt Goverde als reden dat hij een duidelijker paraplu- en werkgeversmerk wil communiceren. Eén die tevens de internationale ambitie op lange termijn ondersteunt. “Door alle verschillende bedrijfsonderdelen die de afgelopen jaren zijn opgericht of aangekocht, is er voor de consument een stukje onduidelijkheid ontstaan”, aldus Goverde. “Daarnaast zijn we met Pelikaan Reizen van oudsher voornamelijk bekend van het product busreizen. Met Pelikaan Travel Group willen we laten zien dat we veel meer doen en kunnen.”

Pelikaan Travel Group heeft op dit moment zeven verschillende merken: SUNtip, Pelikaan Groepsreizen, Pelikaan Reisbureaus, Reisburo Relik & van Hooft, ReisCreaties, Pelikaan Travel en Floow Travel. Het hoofdkantoor van het bedrijf is al jaren gevestigd in Zevenbergen; eerder werd al bekendgemaakt dat Pelikaan Travel Group volgend jaar naar een groot nieuw pand in Etten-Leur verhuist.

Bekijk nieuwsoverzicht