7 april 2020

Pelikaan Travel lanceert boekingswebsite voor reisvoucher

Pelikaan Travel heeft een speciale boekingswebsite gelanceerd, zodat consumenten gemakkelijk hun reisvoucher kunnen verzilveren. Deze voucher ontvangen zij als hun reis is geannuleerd vanwege het coronavirus. Op omboeken.pelikaantravel.com kunnen consumenten op ieder gewenst moment een nieuwe reis zoeken en boeken met behulp van de unieke code die op de reisvoucher staat.

Naast Pelikaan Travel biedt ook Floow Travel, beide onderdeel van Pelikaan Travel Group, gedupeerden een reisvoucher mét SGR-garantie aan. Alle consumenten die tussen 19 maart en 6 mei 2020 zouden vertrekken hebben recht op de voucher, die zij eind april per mail toegestuurd krijgen. ‘’In twee weken tijd hebben we de speciale ‘corona’-boekingswebsite gebouwd. Consumenten krijgen hiermee de mogelijkheid om sneller en gemakkelijker hun reis om te boeken en de reisvoucher te verzilveren’’, aldus Remco Bergwerff, Commercieel directeur van Pelikaan Travel Group. ‘’En hoewel de reisvouchers eind april uitgegeven worden, kunnen consumenten zich nu alvast oriënteren op een nieuwe vakantie’’, besluit hij.

Reissom verzekerd

Klanten blijven met de reisvoucher verzekerd van hun volledige reissom. Met de meegestuurde vouchercode kunnen zij op de website hun nieuwe reis boeken. Valt de nieuw geboekte reissom hoger uit dan de oorspronkelijke reissom, dan dient het verschil bijbetaald te worden. Maar is de nieuwe reissom lager, dan betaalt Pelikaan Travel het verschil terug. De verrekening vindt achteraf plaats.

Verzilveren reisvoucher

De reisvoucher van Pelikaan Travel en Floow Travel is te verzilveren tot 1 jaar na uitgiftedatum. De nieuwe vertrekdatum van de reis mag wel verder in de toekomst liggen. Om de reisvoucher te verzilveren, kunnen klanten naar omboeken.pelikaantravel.com gaan en hun gewenste nieuwe reis zoeken en boeken. De unieke code die op de voucher staat, dient in de laatste boekstappen ingevoerd te worden. Pelikaan Travel bevestigt dan de reis binnen 24 uur per mail.

Ben je benieuwd naar de nieuwe omboekingswebsite van Pelikaan Travel? Bekijk ‘m hier!

Bekijk nieuwsoverzicht