30 oktober 2019

Start bouw pand Pelikaan Travel Group

Zevenbergen/Etten-Leur – Woensdag 30 oktober zijn de eerste palen van het pand aan de Bredaseweg in Etten-Leur de grond in geslagen. Pelikaan Travel Group zal de nieuwe locatie in november 2020 met zo’n zeventig medewerkers betreden.

Woensdagochtend 08.00 uur worden de eerste glazen champagne geheven tijdens de officiële openingsceremonie aan de Bredaseweg, waar straks het grote pand van Pelikaan Travel Group komt te staan. John Goverde (algemeen directeur) laat zus Connie en zoon Justin symbolisch de eerste palen in de grond slaan. Circa vijftig genodigden zijn aanwezig bij het feestelijke moment, onder toeziend oog van de wethouder van gemeente Etten-Leur.

John Goverde (algemeen directeur) vertelt: “We willen alle medewerkers op één plek. Het Service Center, onze vestiging in Den Haag, het kantoor aan het Haveneind én het kantoor aan de Pastoor van Kessellaan in Zevenbergen worden hier gecentraliseerd.” Het nieuwe pand is ontworpen door architectenbureau Quadrant en de bouw wordt gerealiseerd door Bouwbedrijf Vrolijk. Het kantoor wordt geheel energieneutraal en de strategische locatie aan de Bredaseweg 199 biedt werkplekken aan zo’n zeventig collega’s in totaal.

Momenteel zit het hoofdkantoor van Pelikaan Travel Group nog in Zevenbergen. De verwachting is dat in november 2020 alle collega’s het pand in Etten-Leur kunnen betrekken. De reisbureaus in Zevenbergen, Hillegom, Breda, Prinsenbeek en St. Willebrord blijven.

Toekomstbestendig

De verhuizing naar een groter pand is niet de eerste strategische zet van het afgelopen jaar. Vorige maand kondigde Goverde aan alle merken binnen Pelikaan Reizen onder te brengen in Pelikaan Travel Group.

Bekijk nieuwsoverzicht