Website-van-het-jaar_SUNtip

24 november 2023

SUNtip wint Beste Website van het Jaar 2023 Award!

Ons online reisbureau SUNtip is door het Nederlandse publiek verkozen tot beste ‘Website van het Jaar 2023’ in de categorie Reizen! Dat werd donderdag 23 november bekendgemaakt tijdens de feestelijke Awardshow in Circa Amsterdam. Het team van SUNtip nam de felbegeerde Award in ontvangst.

Meteen prijs

De Website van het Jaar verkiezing is de grootste online publieksprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan de beste websites van Nederland. SUNtip was voor het eerst genomineerd voor de verkiezing en viel dus meteen in de prijzen. Een trotse John Goverde kan zijn geluk niet op: ‘’Enkele jaren geleden hebben we ervoor gekozen om alle disciplines die betrokken zijn bij de SUNtip website in huis te halen om alles nog meer naar onze eigen hand te zetten. Het is mooi om te zien hoe development en marketing samenwerken om het beste uit de website te halen. En onze klanten worden bij vragen geholpen door onze fantastische klantenservice. Ik kan niet anders zeggen dat ik blij ben om met deze fijne teams te kunnen werken.’’

Prachtige beloning

Remco Bergwerff sluit zich aan bij de woorden van John en benadrukt ook dat de feedback van klanten belangrijk is om een goedlopende website aan te kunnen bieden: ‘’Sinds de oprichting van SUNtip in 2009 hebben we altijd de focus gehad op een kwalitatief goed product. We zeggen niet voor niets dat we alleen vakanties aanbieden die we ook zelf zouden boeken. De website is hier ook een belangrijk onderdeel van. Door écht te luisteren naar klantfeedback en te focussen op een goede user experience hebben we nu een prachtige beloning op ons werk in handen. Daar zijn we vanzelfsprekend onwijs trots op!”

Website van het Jaar

Bij de verkiezingen, georganiseerd door multichannel platform Emerce en onderzoeksbureau Multiscope, werden prijzen uitgereikt voor de beste en populairste websites in maar liefst 38 categorieën. Alle websites werden beoordeeld op inhoud, navigatie, ontwerp en aanbevelingsintentie.

Bekijk nieuwsoverzicht