SUNtip_Kids vakantiegids awards

16 januari 2023

SUNtip wint titel beste kindvriendelijke allround reisorganisatie

Online reisbureau SUNtip is uitgeroepen tot beste kindvriendelijke reisorganisatie in de categorie Allround. Dit werd zondag 15 januari bekend gemaakt tijdens de Kids Vakantiegids Awards op de Vakantiebeurs in Utrecht.

De Kids Vakantiegids Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven al ruim 14 jaar erkenning aan de meest kindvriendelijke reisorganisaties en – accommodatie aanbieders. Het was al even bekend dat SUNtip genomineerd was voor de meest kindvriendelijke allround reisorganisatie, maar tijdens de uitreiking mochten zij de prijs voor het eerst in ontvangst nemen uit handen van Jamai en de Kids Vakantiegids Detectives. SUNtip was ook genomineerd in de categorie Verre vakanties.

Meerdere gerenommeerde reisbedrijven en accommodatie aanbieders uit de branche waren genomineerd, waardoor de prijs voor SUNtip nog beter voelt. Niels van Rijsbergen en Emiel Priem, beiden onderdeel van het marketingteam, namen de prijs in ontvangst. ‘’Al jaren verkopen we alleen vakanties die we zelf ook zouden boeken. Met deze award zien we dat de continue focus op kwaliteit en een uitblinkende klantenservice ook door gezinnen wordt gewaardeerd. We zijn trots en willen dan ook iedereen die op ons gestemd heeft en onze collega’s die dit iedere dag weer mogelijk maken bedanken’’, aldus Niels van Rijsbergen.

SUNtip is onderdeel van Pelikaan Travel Group, een allround reisbedrijf met meerdere merken waar Zevenbergenaar John Goverde al bijna 30 jaar aan het roer staat. ‘’Als allround reisbedrijf is het extra mooi dat je een prijs in de categorie allround mag winnen met één van je merken. Met SUNtip mikken we op de perfecte mix van online boekgemak en één-op-één advies, voor iedere doelgroep. Dus ook voor de ouders met kinderen.’’

Op SUNtip.nl vind je alleen vakanties die wij zelf ook zouden boeken! Meer weten over SUNtip? Bekijk de website!

Bekijk nieuwsoverzicht