17 mei 2019

SUNtip wint titel beste online reisorganisatie

Online reisbureau SUNtip (onderdeel van Pelikaan Travel Group) is uitgeroepen tot beste online reisorganisatie. Dit werd op donderdagavond 16 mei bekend gemaakt tijdens het Zoover Awards gala in Amsterdam.

De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen in de reisbranche. De awards geven sinds een aantal jaren erkenning aan de best gewaardeerde reisorganisaties en accommodaties. Het was reeds bekend dat SUNtip in de top 3 thuishoorde, maar tijdens de uitreiking gingen zij naar huis met de winst.

Meerdere gerenommeerde reisbedrijven uit de branche waren tijdens deze avond aanwezig, waardoor de winst nog magischer voelt. Goverde is dan ook zo trots als een pauw. “Ongelooflijk dat we met SUNtip zo’n geweldige prijs behalen”, vertelt hij enthousiast. “We zijn 10 jaar geleden begonnen om mensen op weg te helpen met hun vliegvakantie naar de zon. Kijk waar we nu staan, nu kunnen ze echt niet meer om ons heen!”

SUNtip is onderdeel van Pelikaan Travel Group, een allround reisbedrijf met meerdere merken waar Zevenbergenaar John Goverde al 25 jaar aan het roer staat. Waarom SUNtip heeft gewonnen? Daar heeft Goverde wel een beeld bij. “We mikken op de perfecte mix van online boekgemak en één-op-één advies. Op SUNtip.nl boek je online, maar het voelt alsof we naast je zitten. We zeggen niet voor niets ‘Ik zou ’t doen!’”

Op SUNtip.nl vind je alleen vakanties die wij zelf ook zouden boeken! Meer weten over SUNtip? Bekijk de website!

Bekijk nieuwsoverzicht