reisprijzen vakantiebeurs

11 oktober 2023

Win de leukste reisprijzen tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs

Wat zijn we blij dat de 9e editie van de Pelikaan Vakantiebeurs een feit is! Op zondag 10 december werd het Rat Verlegh Station in Breda omgetoverd naar een locatie vol inspiratie voor reizen van over de hele wereld. Om dit te vieren zijn er ook een aantal prachtige prijzen te verloten onder de bezoekers van de Pelikaan Vakantiebeurs. Benieuwd of u met uw bezoek een prijs heeft gewonnen? Lees dan gauw verder!

Prijzen en prijswinnaars

Reischeque HOTIQ t.w.v. € 1000,- gewonnen door Bianca Braat

Reischeque Sunny Cars t.w.v. € 250,- gewonnen door Jack Franken

Reischeque Sunny Cars t.w.v. € 250,- gewonnen door Jeanine Van ulden

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door John Rijnen

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Carien Buiks

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Regina Dost-Minck

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Lilian Van Gils

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Françoise Broers

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Ria Montens

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Frans Videler

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door D. A Verstoep

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door P.C Veeke

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Raoul Kwekkeboom

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Johan Kloet

Half jaar abonnement van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door K Geers

Half jaar abonnement  van Columbus Travel t.w.v. € 38,22 gewonnen door Diny Aanen

Reischeque van Live to Travel t.w.v. € 300,- gewonnen door Monique Cools

Reischeque van €150,- van Bentour Reizen gewonnen door Wilma Mazereeuw

Reischeque van €100,- van Bentour Reizen gewonnen door Anton Jansen

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Henk Ravestein

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Ron Jonckers

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Marjan de Bruijn

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Denise Pruissen

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Hans van Andel

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Ruud Vonk

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Wilma Nelemans Vrolijk

Ultieme reishanddoek van Buvanha t.w.v. € 39,95 gewonnen door Corrie van Tilburg

Homage to Humanity boek van Jimmy Nelson t.w.v. € 125,- | Aangeboden door Avila Reizen gewonnen door wim de jongh

Homage to Humanity boek van Jimmy Nelson t.w.v. € 125,- | Aangeboden door Avila Reizen gewonnen door Vivi Timmermans

Goodiebag Aruba inclusief een Limited editie Aruba Ariba Botanical Rum t.w.v. €30,00 | Aangeboden door Aruba gewonnen door A Goetjaer

Bovenstaande winnaars worden zo snel mogelijk persoonlijk per mail benaderd voor het opsturen of het in ontvangst nemen van de prijs!

HOTIQ

Eerste indrukken zijn blijvend. “Wauw!” Dát moet het gevoel zijn dat je krijgt als je aankomt bij jouw vakantieadresje. Betoverende landhuizen, opgeknapte wijnboerderijen, hotels die zo uit een magazine lijken te komen, een spectaculaire locatie… En allemaal met fantastische service, weg van de massa. De handpicked vakantieadresjes van HOTIQ zijn met zorg geselecteerd en bezocht. We kennen de eigenaren en managers, en onderhouden zelf het contact om garant te staan voor kwaliteit en service. Maak daarnaast je vakantie compleet door een unieke activiteit te beleven, georganiseerd door onze enthousiaste locals.

reisprijzen hotiq

Sunny Cars

Wij regelen de autohuur van A tot Z, dan kun jij het loslaten! Met een huurauto van Sunny Cars rijd je pas echt zorgeloos tijdens je vakantie. Want vakanties zijn er om los te laten en niet om je zorgen te maken over je huurauto. Daarom regelen wij alles voor je. Van de verzekeringen, de terugbetaling van je eigen risico tot onze 24/7 Nederlandse klantenservice. Ons team van autohuurexperts helpt je graag op weg bij het maken van je reservering maar ook tijdens en na de autohuur zijn we er dag en nacht voor je, in het Nederlands.

Sunny Cars

Columbus Travel – Ontdek de mooiste reizen ver weg van de massa

Met Columbus Travel Magazine maak je de mooiste reizen weg van de massa. De mooiste reizen zijn ontdekkingsreizen. Ze stellen je in staat om nieuwe werelden vol vreemde landschappen, culturen en denkbeelden te doorgronden. Maar óók om een stukje van jezelf te (her)ontdekken — de ideeën waar je waarde aan hecht, de mensen van wie je houdt, alles wat jou als individu definieert.

Sinds 2005 biedt Columbus Travel een tegenantwoord op massatoerisme. Door onvergetelijke reiservaringen met hart voor de lokale cultuur en natuur in kaart te brengen en een eerlijke dialoog aan te gaan over de impact van reizen. De schrijvers en fotografen van Columbus zijn onafhankelijk en bestrijken de hele wereld, maar beseffen ook dat ze niet ver hóéven te reizen voor een mooie reiservaring. Want het avontuur lonkt vaak al om de hoek. Daarom brengen zij in elke editie naast verre bestemmingen ook minstens één bijzonder gebied in Europa of eigen land in beeld.

Columbus Travel benadrukt het belang van samenwerken met lokale partners, steunen van de lokale economie en aanbevelen van activiteiten en accommodaties met een lage ecologische impact.

Ga naar columbusmagazine.nl om de geest van Columbus te volgen, je te laten inspireren en je eigen avonturen te ontdekken. Of neem een abonnement op Columbus Travel en ontvang thuis onze schitterende edities met de mooiste foto’s, diepgaande verhalen en uitgebreide reisinformatie. En geniet bovendien van speciale abonneevoordelen en exclusieve toegang tot online reisreportages.

Columbus Magazine reisprijzen

Live to Travel

Live to Travel is al sinds 2009 een gevestigde waarde in Nederland en ontegensprekelijk dé specialist voor belevenisvolle reizen naar Afrika, Oceanië en exotische strandbestemmingen in de Caraïben, Indische en Stille Oceaan. Jaarlijks krijgen ze het vertrouwen van duizenden klanten voor het uitwerken van hun reis!

Live to travel op de Pelikaan Vakantiebeurs

Bentour Reizen

Liefhebbers van Turkije zijn bij Bentour Reizen in goede handen. Bentour Reizen biedt als specialist een variëteit die Turkije in al zijn schoonheid presenteert met de aspecten zee, beleving, cultuur, natuur, mensen en duurzaamheid. Bentour Reizen biedt authentieke reiservaringen en een hoog niveau van bestemmingskennis tegen redelijke en eerlijke prijzen. Bentour Reizen werkt voortdurend aan het promoten van verantwoord en duurzaam toerisme op de bestemming. Bentour Reizen heeft altijd het welzijn en de veiligheid van zijn gasten, partners en medewerkers voor ogen.

Bentour op de Vakantiebeurs

Buvanha

Buvanha is geboren uit een passie voor reizen. De eigenaar, Siebe, ontdekte tijdens zijn avontuurlijke reizen de behoefte aan een reishanddoek die zowel functioneel als stijlvol was. Uit deze zoektocht naar de perfecte reishanddoek ontstond Buvanha.

Bij Buvanha geloven ze niet alleen in het creëren van hoogwaardige reishanddoeken, maar ook in het beschermen van de prachtige plekken die worden bezocht. Daarom zetten zij zich actief in voor duurzaamheid. Zo is elke reishanddoek gemaakt van gerecycled materiaal en planten ze een boom voor elke reishanddoek die wordt gekocht. Op deze manier probeert Buvanha een steentje bij te dragen aan het behoud van onze wereld.

pelikaan vakantiebeurs reisprijzen

Avila reizen

‘Traveling is like fuel for dreams, for while you wander you remember where you want to go’. Op reis ontstaan de beste ideeën en de mooiste herinneringen. Bovendien kom je echt in contact met jezelf, met je naasten en met de wereld om je heen. Stap uit het ritme van alledag en laat je meevoeren in het moment. Ga op pad met Avila Reizen en ontdek de mooiste plekjes op aarde!

Avila Reizen

Aruba

Wist je dat Aruba naast schitterende, bekroonde stranden ook een veelzijdig culinair landschap heeft met veel fine dining restaurants? Daarom tipt Aruba alvast drie niet te missen chefs table restaurants voor een exclusieve gastronomische ontdekkingsreis in paradijselijke sferen. Bezoek onze presentatie of stand tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs voor meer inspiratie en informatie!

ever restaurant aruba

 

Bekijk nieuwsoverzicht