Vakantiebeurs

Ontdek de wereld in één dag!
Komt u ook?

Meld u gratis aan

10 december 2023

10:30 tot 17:00 uur

Rat Verlegh Stadion

Pelikaan Vakantiebeurs 2023

Op zondag 10 december 2023 verzamelt alle pracht van de wereld zich op de 9e editie van de Pelikaan Vakantiebeurs. Komt u een kijkje nemen?

Waar u ook heen wilt en wat uw dromen ook zijn, uw reis begint tijdens de Pelikaan Vakantiebeurs Breda. Verspreid over de hele dag worden interessante presentaties gegeven door verschillende gerenommeerde specialisten uit de reisbranche. Tevens kunt u verschillende activiteiten bijwonen of op het gemakje rondlopen om op zoek te gaan naar uw volgende avontuur. Er is voor elke reisliefhebber wat wils. Van relaxte busreizen door ons prachtige Europa tot vliegvakanties naar de zon voor het hele gezin, en van huwelijksreizen naar de Malediven tot avontuurlijke reizen door Fins Lapland. De kans is groot dat er na deze dag weer een nieuwe bestemming op uw wensenlijstje belandt! Het programma is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van de Pelikaan Vakantiebeurs. Begint het al te kriebelen?

Bekijk hier de laatste editie van de Pelikaan Vakantiebeurs

Vakantiebeurs 2019

Boek nu uw tickets

Praktische info

De Pelikaan Vakantiebeurs zal plaatsvinden in het Rat Verlegh Stadion, de thuisbasis van voetbalclub NAC Breda. Het is een goed bereikbare locatie, dichtbij alle toegangswegen en volop gratis parkeergelegenheden. Deze locatie is ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Locatie: 
NAC Stadion/ Rat Verlegh Stadion
Stadionstraat 23, 4815 NC Breda

Interessante blogs

Schrijf je in voor de nieuwsbrief